Craiova, Romania

Contact

Contact Info

Ne-ar bucura să luăm legătura cu dumneavoastră! Echipa noastră de profesioniști pasionați este aici pentru a face din evenimentul dumneavoastră un moment cu adevărat spectaculos. Fie că organizați un festival, o petrecere privată sau un eveniment corporativ, suntem pregătiți să vă oferim servicii de artificii de cea mai înaltă calitate.

Indiferent de visul dumneavoastră, suntem aici pentru a-l transforma în realitate. De la spectacole grandioase cu artificii, până la momente intime și romantice cu artificii deasupra unei ceremonii de nuntă, putem crea experiențe care vor rămâne în inimile și amintirile tuturor participanților.

Vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și unul dintre membrii echipei noastre vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil. 

Testimoniale clienti

”Jocurile lor de artificii spectaculoase au adus o atmosferă de poveste evenimentului nostru, captivând privirile tuturor invitaților. Echipa lor profesionistă și atentă la detalii s-a asigurat că totul a fost perfect sincronizat și executat cu o precizie impresionantă.”
Mihaela Popa
“Colaborarea cu Artificii-Craiova.ro a fost un adevărat privilegiu. Ei au ascultat cu atenție cerințele noastre și ne-au oferit soluții creative și inspiraționale pentru a ne ajuta să obținem evenimentul dorit. Am apreciat faptul că au fost mereu flexibili și receptivi, adaptându-se nevoilor și preferințelor noastre.”
Bogdan Stănculescu
“Mulțumim din suflet Florin, echipa ta talentată și pasionată a adus o atmosferă magică și spectaculoasă, creând un spectacol de artificii care a captivat toate privirile. Îți mulțumim pentru sugestiile valoroase și pentru flexibilitatea de a ne îndeplini cerințele și dorințele. Ai făcut ca visurile noastre să prindă viață!"
Andreea Fodor